你现在的位置:学校网首页 - 小学试卷 - 六年级试卷 - 小学升初中英语毕业试卷(附答案)

六年级试卷:小学升初中英语毕业试卷(附答案)

所属栏目: 六年级试卷
【字号: 】【背景色 收藏此页】 【关闭
 关键字:
关键词:小学升初中英语毕业试卷(附答案),小学,六年级下,英语,毕业试卷,小学升初中试卷
摘 要:一.readandwrite(正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10%domrandmrslilikeloudmusicbenyestheydo--------------------------------------------......
一.Read and write(正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10%

do mr and mrs li like loud music ben yes they do

----------------------------------------------------------------


二.Choose the right word to complete the sentence:(选出正确的单词完成句子)9%

1. --May I use ______(your/yours) bicycle?

--I‘m sorry.______(My/Mine) is not here.

2. Look! The cat is washing ______(it‘s/its) face.

3. The supermarket is ______(to/too)______(noisy/noise).I don‘t like it.

4. John ______(and/with) Mary were (in/at) home yesterday.

5. There are ______(third/three) girls in the room. The______(one/first)

girl is my sister.They are ______(quite/quiet) happy.


三.Choose the best answer:(选择最恰当的答案)15%

( )1. It is evening.The girl‘s shadow is ______.

A.small B.short C.long

( ) 2. The ______ are behind the cat.

A.mouse B.mice C.mouses

( )3. Miss Li ______ a bag. I ______a sketch book.

A.have,has B.is ,have C.has,have

( )4. The pair of glasses ______ in my handbag.

A.is B.are C.am

( ) 5. I can‘t see______durians,but l can see ______pineapple.

A.some,some B.any,some C.any,any

( ) 6. Eric _______ his bicycle to the shop.

A.rides B.ride C. is riding

( )7. ______ are your English books ? Eighteen yuan.

A.what B.How many C.How much

( ) 8.Mary and Kitty are ______ awake in their bedroom.

A.all B.both C.two

( ) 9.Let‘s draw a ______ face.

A.cat B.cats C.cat‘s

( ) 10.Mog ______ like his cushion.It‘s very hard.

A.don‘t B.doesn‘t C.isn‘t

( ) 11.Are the drinks ______ or different? They‘re different.

A.same B.the same C.some

( ) 12.There ______ some bread and some apples on the tables.

A.is B.are C.be

( ) 13. Four girls and a boy ______ a computer in our class.

A.have got B.has got C.are

( ) 14. We go to the toy shop at five ______ twelve in the afternoon.

A.past B.to C.too

( ) 15. _______ you ______ your homework last evening? Yes.

A.Did,do B.Do,do C.Do ,did


四.complete the sentence with the right prepersition:(用介词填空)7%

1. My mother goes to work ______ bicycle.I go to school ______foot.

2. He was here ______ a quarter to eleven. Now he is ______ the tree.

3. The old lady ______blue is blind.She can‘t see ______her eyes.

4. A storm is coming ______ the Atlanic Ocean.


五.Think and write: (用动词的适当形式填空) 9%

1.Tom, _______(not walk ) on the grass .

2.The geese _______(catch )the fish now .

3 My grandma _______(watch)TV every day .

4.His parents________(go) to the Beijing last week .

5.We like _______(play) football after school .

6.Look.The girls ______(sing) in the hall.

7.______(be) there any money in your hand?

8.Who ______(have) got a boygame? I ______(have) got one.


六.Read and write:(阅读理解)10%

(一)Tell whether the following statements are true(T) or false(F);(阅读短文)

判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5%

American children love watching TV.Some of them spend six hours a day

at school and four to six hours aday in front of the television set. Some of

them eveb watch for eight hours or more on Sundays.Televisions are liked books

or films.

A child can learn bad things and good things from TV. Some shows help

children learn to do a lot of housework,just like gardening,cooking and cleaning.

But some programs are not good for children.So parents must help them to choose

the right ones to enjoy.

( )1. Some American children spend about eight hours on TV in their holidays.

( )2. Children can‘t learn anything from TV.

( )3. Some programs help children learm how to make delicious food.

( )4. Children need parents‘ help to choose good programs.

( )5. All the TV shows are good for children.


(二)Answer the following questions:(阅读短文并且回答下列问题):5%

A dove is a bird.You may have seen doves. Some doves are white and some are

grey. They like corn. They don‘t like meat.

A dove likes to live in a bird-house.Many people like doves. They make a home

for their doves near a window.Doves fly out of their houses in the day.They come

back home in hte evening.Doves can fly long hours.So sometimes people take them

far away.They tie a letter to the dove‘s leg. Then the dove can take the letter

home.How interesting!Do you like doves now?

1. What do doves like to eat?

___________________________________________________________________________

2.Where do doves live?

___________________________________________________________________________

3.When does a dove go out?

___________________________________________________________________________

4.What do people tie to the leg of a dove?

___________________________________________________________________________

5.Can doves fly out of their houses?

___________________________________________________________________________


七.Write at least 5 sentences on the topic'My best friend'(以My best friend为

题,写一篇不少于5句的日记)5%

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________



小学升初中英语毕业试卷参考答案

一.Read and write(正确抄写下列句子,注意大小写,标点符号):10%

Do Mr and Mrs Li like loud music,Ben? Yes, they do.


二.Choose the right word to complete the sentence:(选出正确的单词完成句子)9%

1.your,Mine 2.its 3.too ,noisy 4.and ,at 5.three,first,quite


三.Choose the best answer:(选择最恰当的答案)15%

1.C 2.B 3.C 4.A 5.B 6.A 7.C 8.B 9.C 10.B 11.B 12.A 13.A

14.A 15.A


四.complete the sentence with the right prepersition:(用介词填空)7%

1.by on 2.at under(beside,near) 3.in with 4.from


五.Think and write: (用动词的适当形式填空) 9%

1.don‘t walk 2.are catching 3.watches 4.went 5.playing(to play)

6.is singing 7.Is 8.has have


六.Read and write:(阅读理解)10%

(一)Tell whether the following statements are true(T) or false(F);(阅读短文

判断正误,正确的用T表示,错误的用F表示:5%

T F T T F

(二)Answer the following questions:(阅读短文并且回答下列问题):5%

1.They like to eat corn.

2.They live in bird houses.

3.It goes out in the day.

4.They tie a letter to the dove‘s leg.

5.Yes,they can.


下一页

 教学视频

更多教学视频

  • 新安街道上合小学教学视频
    学科:数学 课程:分一分 年级:小学三年级 版本:北京师范大学出版社 教师:柯媛
  • 深圳小学教学视频
    学科:英语 课程:Story 年级:小学二年级 版本:深港版 教师:李娟
  • 南山区留仙小学教学视频
    学科:语文 课程:搭石 年级:小学四年级 版本:人教版 教师:罗志明
  • 盐田区田东小学教学视频
    学科:数学 课程:倍的认识 年级:小学三年级 版本:苏教版 教师:孔丽莉
  • 葵涌街道中心小学教学视频
    学科:数学 课程:有多少粘贴画 年级:小学二年级 版本:北师大版 教师:温春莲
  • 罗湖区凤光小学教学视频
    学科:英语 课程:Unit9 Colours 年级:小学一年级 版本:深港版朗文 教师:杨素
  • 华侨城小学教学视频
    学科:科学 课程:变色花 年级:小学六年级 版本:苏教版 教师:蔡俊添
  • 石岩街道中心小学教学视频
    学科:数学 课程:游戏公平 年级:小学四年级 版本:义务教育课程标准实验教科书(北师大版) 教师:孟新龙

城市学校网网版权与免责声明:

1、凡本网来源注明“城市学校网”的所有作品,版权均属于城市学校网,未经本网授权不得转载、摘编或利用其它方式使用上述作品。已经本网授权使用作品的,应在授权范围内使用,并注明“来源:城市学校网”。违反上述声明者,城市学校网将追究其相关法律责任。
2、凡本网注明“来源:XXX(非城市学校网)”的作品,均转载自其它媒体,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。本网转载其他媒体之稿件,意在为公众提供免费服务。如稿件版权单位或个人不想在本网发布,可与本网联系,本网视情况可立即将其撤除。
3、如因作品内容、版权和其它问题需要同本网联系的,请在30日内进行。QQ:1191060874
关于我们 | 市场合作 | 建议反馈 | 站点地图 | 联系我们 | 免责声明
深圳幼儿园 | 深圳小学 | 深圳中学 | 深圳大学 | 深圳培训 | 咨询 | 问题 | 讨论 | 百科 | 小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 英语作文 | 试卷 | 看书 | 招聘 | 故事 | 课本 | 课堂 | 听力

技术支持:www.szxuexiao.com 最佳浏览分辨率:1024*768、IE6以上 声明:本站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载或引用的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除!