你现在的位置:学校网首页 - 小学试卷 - 六年级试卷 - 2012年小学六年级牛津英语下册小升初冲刺试卷及答案一

六年级试卷:2012年小学六年级牛津英语下册小升初冲刺试卷及答案一

所属栏目: 六年级试卷
【字号: 】【背景色 收藏此页】 【关闭
 关键字:
关键词:2012年小学六年级牛津英语下册小升初冲刺试卷及答案一,小学,六年级下,英语,小学升初中,冲刺试卷,牛津英语,2012年试卷
摘 要:一、选择填空。(30%)()1.look!lucyisanewreddress.sheisbeautifultoday.a.withb.putonc.ind.wear()2.—?一mybikeisbroken.a.whatisitb.wha......

一、选择填空。(30%)

( )1.Look! Lucy is a new red dress.She is beautiful today.

A.with B.put on C.in D.wear

( )2.— ? 一My bike is broken.

A.What is it B.What is wrong with you

C.Where is it D.Whose is this

( )3.There are so many people in the shop.You must your things.

A.look at B.look after C.put away D.put on

( )4.I have two good pen friends.One is an American, is in England.

A.the other B.another one C.another D.other

( )5.Turn right the museum.

A.at B.on C.in D.for

( )6.Look at that boy. name is Bob.

A.He’s B.His C.He D.Him

( )7.The students of our class some flowers in the garden next weekend.

A.are going to grow B.will grew

C.are going to growing D.will grows

( )8.一Where you just now? —I in the playground.

A.was;were B.was;was C.were;was D.were;were

( )9.Ben and I some flowers last week.

A.plant B.planted C.planting D.plants

( )10.一What he do? 一He pears on the farm.

A.does;pick B.did;picks C.does;picked D.did;picked

( )11. it often in winter?

A.Do;snow B.Does;snows C.Do;snows D.Does;snow

( )12.一 season in Beijing you like best?

一I like autumn best.It’s cool and sunny.

A.What;does B.Which;are C.Which;do D.What;are

( )13.一 are his football clothes? —Under the bed.

A.Where B.Who C.Whose D.What

( )14.I can see in Lucy’s room.

A.other thing B.any other thing C.some thing D.some other things

( )15.These are .You can buy a pair for your mother.

A.woman sock B.women sock C.women socks D.woman socks

二、选出画线部分的汉语意思。(10%)

( )1.John’s bedroom is at sixes and sevens

A.乱七八糟 B.站起来 C.整整齐齐 D.六神无主

( )2.If the Chairman(主席)doesn’t stop talking. I’ll climb the wall.

A.爬墙 B.站起来 C.离席 D.冲上台去

( )3.Don’t play a double game.It’s not good.

A.说双关语 B.耍两面派 C.有双重身份 D.玩双关游戏

( )4.what’s the Chinese for“six of one and half a dozen(一打)of the other?”

A.六分之一 B.半斤八两 C.人云亦云 D.见面分一半

( )5.“I am not quite myself”means“I am ”.

A.feeling blue B.not very well C.OK D.very sorry

三、选择合适的词填空(可重复用)。(12%)

1.选择am,is,are填空。(6%)

(1)This an apple.Those oranges.

(2)Where Tim and Tom? In the library.

(3)There ten birds in the tree.

(4)There some milk in the bottle.

(5)How old are you? I ten years old.

2.选择in,on,of,to,for,from填空。(6%)

(1)—May I speak Miss Green.? 一Sorry,she’s not in.

(2)一Tom,this new shirt is you.一Thank you,mum.

(3)一Excuse me,where’s the classroom Class One? 一Room 201.

(4)—Are you Beijing? 一No,I‘m not.

(5)—What’s the letter box? 一Many letters.

(6)一Are there any books the shelf? —Yes,there are.

四、根据要求改写句子。(14%)

1.John has lunch at school every day.(对画线部分提问)

2.Lingling gets up at six o’clock.(现在进行时)

3.I like the small apple.(否定句)

4.That tall man is Mr. White.(对画线部分提问)

5.What time do you go to school?(一般过去时)

6.It’s warm in spring and cool in autumn in Shanghai.(对画线部分提问)

7.I read English every day.(对画线部分提问)

五、从第Ⅱ栏中选出第Ⅰ栏的正确答句。(10%)

Ⅰ Ⅱ

( )1.What date is it today? A.Mike is.

( )2.Who are these flowers from? B.I’d like a pair of glasses.

( )3.What is Helen doing? C.They’re from my friend.

( )4.Who is younger,Mike Or Ben? D.Yes,he is.

( )5.How far is it from here? E.It’s his.

( )6.Did Su Hai go to the library? F.I can see a bird.

( )7.Is he as tall as Liu Tao? G.It’s only one kilometer.

( )8.What can you see in the picture? H.It’s the second of July.

( )9.What would you like? I.Yes,he did.

( )10.Whose key is this? J.She’s drawing a picture.

六、读短文并按要求答题。(5%)

David’s birthday was on a snowy day in December.He got lots of presents from his family and friends.

His father and mother gave him a red box with a storybook in it.His mother said,“There are a lot of funny stories in it,it’s good for you.”Mike, David’s best friend.gave him a large box.A toy car was in it.

David’s sister gave him a round box.“It is a birthday cake,”he thought.But it was a basketball.David likes playing basketball.

David’s brother gave him a big yellow box.David opened it and there was another box in it.The box was green.He opened the small box and saw the third box.This one was blue.There was a short letter in it.“Go to your study.You can see three boxes there,a black one, a grey one and a white one.Your birthday present is in one of them.”David ran to his study and found them on the desk.The black one was bigger than the grey one,and the white one was the smallest.He opened the grey box, but found nothing in it.Then he opened the biggest one.He was very glad to see a model plane in it.

根据短文内容选择正确答案。

( )1.David’s parents put their present in for his birthday.

A.a yellow box B.a lot of boxes C.a black box D.a red box

( )2.Who is Mike?

A.A friend of David’s father’s. B.One of David’s best friends.

C.David’s brother.D.David’s sister.

( )3.What colour was the biggest box?

A.White. B.Black. C.Grey.D.Blue.

( )4.How many boxes did David’s brother give him?

A.Four. B.Five. C.Six.D.Seven.

( )5.What was in the biggest box?

A.A book. B.A letter. C.A model plane.D.A small box.

七、完型填空。(10%)

Peter gets up very early in the morning.He dresses(穿衣服), 1 ,and 2 out to run in the open air.Every clay he goes to school 3 4 four classes in the morning. 5 class he reads some books. 6 is at twelve.After lunch he 7 a short rest(休息).In the afternoon he has two classes.Then he has an hour 8 sports.He plays ping-pong 9 football.In the evening he does his 10 in his home.He goes to bed at 10:30.

( )1.A.cleans B.washes C.plays D.jumps

( )2.A.go B.come. C.goes D.comes

( )3.A.by bike B.on bike C.by his bike D.take his bike

( )4.A.Have B.Has C.There isD.There are

( )5.A.At B.After C.Before D.For

( )6.A.Lunch B.Breakfast C.Meal D.Supper

( )7.A.catches B.is taking C.has D.take

( )8.A.in B.on C.to D.for

( )9.A.and B.or C.but D.so

( )10.A.works B.housework C.homework D.homeworks

八、书面表达。(9%)

以“My Friend”为题写一篇不少于50字的短文。


参考答案

一、l.C 2.B 3.B 4.A 5.A 6.B 7.A 8.C 9.B 10.D 11.D 12.C 13.A 14.D 15.C

二、1.A 2.C 3.B 4.B 5.B

三、1.(1)is,are (2)are (3)are (4)is (5)am

2.(1)to (2)for (3)of (4)from (5)in (6)on

四、1.What does John do at school every day?

2.Lingling is getting up now.

3.I don’t like the small apple.

4.Which man is Mr. White?

5.What time did you go to school?

6.What’s the weather like in Shanghai?

7.How often do you read English?

五、1.H 2.C 3.J 4.A 5.G 6.I 7.D 8.F 9.B 10.E

六、1.D 2.B 3.B 4.C 5.C

七、1.B 2.C 3.A 4.D 5.A 6.A 7.C 8.D 9.A 10.C

八、

My Friend

My name is Jiang Tao.This is my friend Lisa.She is from England.Her father is a doctor.Her mother is a teacher.She has a little brother,Tom.He is six.They are all in China.Lisa and I are in the same school,but in different classes.After school she teaches me English and I teach her Chinese.We’re very good friends.




下一页

 教学视频

更多教学视频

城市学校网网版权与免责声明:

1、凡本网来源注明“城市学校网”的所有作品,版权均属于城市学校网,未经本网授权不得转载、摘编或利用其它方式使用上述作品。已经本网授权使用作品的,应在授权范围内使用,并注明“来源:城市学校网”。违反上述声明者,城市学校网将追究其相关法律责任。
2、凡本网注明“来源:XXX(非城市学校网)”的作品,均转载自其它媒体,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。本网转载其他媒体之稿件,意在为公众提供免费服务。如稿件版权单位或个人不想在本网发布,可与本网联系,本网视情况可立即将其撤除。
3、如因作品内容、版权和其它问题需要同本网联系的,请在30日内进行。QQ:1191060874
关于我们 | 市场合作 | 建议反馈 | 站点地图 | 联系我们 | 免责声明
深圳幼儿园 | 深圳小学 | 深圳中学 | 深圳大学 | 深圳培训 | 咨询 | 问题 | 讨论 | 百科 | 小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 英语作文 | 试卷 | 看书 | 招聘 | 故事 | 课本 | 课堂 | 听力

技术支持:www.szxuexiao.com 最佳浏览分辨率:1024*768、IE6以上 声明:本站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载或引用的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除!