你现在的位置:学校网首页 - 小学试卷 - 六年级试卷 - 2012年小学六年级牛津英语下册小升初冲刺试卷及答案二

六年级试卷:2012年小学六年级牛津英语下册小升初冲刺试卷及答案二

所属栏目: 六年级试卷
【字号: 】【背景色 收藏此页】 【关闭
 关键字:
关键词:2012年小学六年级牛津英语下册小升初冲刺试卷及答案二,小学,六年级下,英语,牛津英语,小学升初中,冲刺试卷,2012年试卷
摘 要:一、选出画线部分读音与其余三个不同的单词。(5%)()1.a.nameb.gradec.haved.plane()2.a.seeb.meetc.greend.eraser()3.a.knowb.nowc.flowerd.how()4.a.b......

一、选出画线部分读音与其余三个不同的单词。(5%)

( )1.A.name B.grade C.have D.plane

( )2.A.see B.meet C.green D.eraser

( )3.A.know B.now C.flower D.how

( )4.A.bike B.fine C.behind D.different

( )5.A.these B.there C.three D.that

二、选择填空。(15%)

( )1.Mr. Wang and his students a lesson now.

A.are having B.had C.have D.are have

( )2.— Yang Ling like football? Yes,she

A.Does;does B.Do;do C.Do;does D.Does;do

( )3.—What under the bed? 一There are some footballs.

A.are B.is C./D.were

( )4.Look,the boy can

A.skating B.skate C.skates D.is skating

( )5.—Do you like chess? —Yes,I do.

A.playing B.plays C.play D.played

( )6.The man a book in his hand is my uncle.

A.and B.of C.with D.for

( )7.Who’s the lady blue?

A.in B.on C.at D.with

( )8.We usually stay home Saturday afternoon.

A.at;in B.at;on C.in;at D.on;on

( )9. your new sweater me,please.

A.Show;to B.Give;forC.Have;for D.Shows;to

( )10.How long does it you to go to work by car?

A.taking B.takes C.to takes D.take

( )11.All my to my birthday party last night.

A.friends came B.friend cameC.friends come D.friend come

( )12.The Walkman is in Su Hai’s pocket.

A.the B./ C.a D.that

( )13.—Here’s a card for you. Happy birthday! —

A.Thanks B.No, thank you C.Yes,please D.OK

( )14.—What day is it today? 一

A.It’s February 10. B.It’s a Wednesday

C.It’s fine.D.Friday.

( )15.“Keep off the grass”means

A.we shouldn’t make any noise on the grass

B.we shouldn’t walk on the grass

C.we shouldn’t eat or drink on the grass

D.we shouldn’t smoke on the grass

三、用所给词的正确形式填空。(15%)

1.The boys like to listen to music when they do (they)homework.

2.My mother’s work is (make)our city safe.

3.One day,Mr. Green asked Mrs. Green (go)shopping for him.

4.We would brush our (tooth)twice a day.

5.This book is the lightest and (thin)of all the books.

6.—Did he (fly)the kite? —Yes,he did.

7.The Greens (stay)at home next Friday.

8.Tom (not sing)very well.

9.There are five basketball (play)in every team.

10.September 10th is (teacher)Day.

四、连词成句。(5%)

1.your,father,what,do,does(?)

2.what’s,favourite,your,food(?)

3.tall,young,and,is,the,boy(.)

4.old,how,are,you(?)

5.you,what,would,like,to,eat(?)

五、给下列动词加s或es.(6%)

1.swim 2.watch 3.do

4.ride 5.photo 6.tomato

六、从Ⅱ栏中选出能与l中句子相对应的答语。(15%)

Ⅰ Ⅱ

( )1.Do you have any problems with your homework? A.I get up at six thirty.

( )2.What time do you get up? B.I’m sorry.The traffic was heavy.

( )3.How about going out for a walk around the lake? C.I’m good at Chinese.

( )4.Can you jump higher than Ben?D.Yes,there are.

( )5.What’s the matter? E.Yes,she is.

( )6.Is your mother good at driving a car? F.That’s a good idea.

( )7.Are there any butterflies? G.I have some problems with English.

( )8.You’re late.H.Liu Tao’s.

( )9.What are you good at? I.Yes,I can.

( )10.Whose school bag is heavier? J.No,I don’t.

七、补全对话。(5%)

Shopkeeper:Can I help you?

Ben:Yes, 1 like three pencils,please.

Shopkeeper:Certainly.Here you are.

Ben:How 2 does one pencil cost?

Shopkeeper:It’s very 3 .It’s only 50 fen.

Ben:OK,I’ll 4 it.Here’s five yuan.

Shopkeeper:Thank you and here is your 5

八、用所给词、词组的恰当形式填空。(5%)

how where let’s which floor see you then

A: 1 go to the park this afternoon.

B:Great! But 2 do we go to the park?

A:By bus.

B:OK.But 3 is your home?

A:My home is near the post office.

B: 4 ?

A:The fifth floor,Room 5A.

B:OK! See you at 2:00.

A: 5

九、改错,选出错误的那一项,并在横线上改正。(16%)

( )1.He’s going to see he parents today

A B C D

( )2.Would you like go with us?

A B C D

( )3.Where are you going to do?

A B C D

( )4.He is going to watch a Beijing opera show.

A B C D

( )5.It’s warm and sun today

A B C D

( )6.We’re going to do a picnic this afternoon.

A B C D

( )7.They’re talking their plans for the weekend.

A B C D

( )8.She don’t have any lessons today.

A B C D

十、阅读短文,选择正确的回答。(5%)

Aunt Jane’s Birthday

Aunt Jane’s birthday is coming.Her birthday is the 18th of November.She will be forty years old.My father is younger than his sister.Dad and Morn are going to take me to her house.We are going to go there by train.We are leaving on Friday evening.And we are coming back on Sunday afternoon.The birthday party will be on Saturday.I am going to give my dear Aunt Jane a card.Look! I am making it now.I am using my colour pencils to draw some nice flowers on the card.Some arc red.Some are yellow.Some are purple.Some are white.I think Aunt Jane will like them very much.I am going to draw Aunt Jane a small cat on it,too.Because she likes cats.The card will be very beautiful.Dad says his sister will like it very much.I feel very happy.

根据短文,选择正确的答案。

( )1.Aunt Jane is sister.

A.my sister’s B.my mother’s C.my father’s

( )2.I’m going to give my aunt

A.a card B.some flowers C.a cat

( )3.Aunt Jane’s nearly years old now.

A.39 B.40 C.14

( )4.It will be a trip.

A.one—day B.two—day C.three—day

( )5.We are going there

A.on Sunday B.on Saturday C.on Friday

十一、作文:以“My Uncle”为题,写一篇短文,不少于五句话。(8%)




参考答案

一、1.C 2.D 3.A 4.D 5.C

二、1.A 2.A 3.A 4.B 5.A 6.C 7.A 8.B 9.A 10.D 11.A 12.B 13.A 14.D 15.B

三、l.their 2.making 3.to go 4.teeth 5.thinnest 6.fly 7.will stay

8.doesn’t sing 9.players 10.Teachers’

四、l.What does your father do?

2.What’s your favourite food?

3.The boy is tall and young.

4.How old are you?

5.What would you like to eat?

五、1.swims 2.watches 3.does 4.rides 5.photos 6.tomatoes

六、1.J 2.A 3.F 4.I 5.G 6.E 7.D 8.B 9.C 10.H

七、1.I’d 2.much 3.cheap 4.take 5.change

八、1.let’s 2.how 3.where 4.Which floor 5.See you then

九、l.C his 2.C to go 3.A what 4.D Beijing Opera 5.C sunny

6.C have 7.D at 8.B doesn’t

十、1.C 2.A 3.B 4.B 5.C

十一、

My Uncle

My uncle is about forty years old.He studied in Beijing University.He is a manager now,and works in a computer company.

My uncle likes his work very much.He’s good at English,and he writes sonic books on computer every year.

In his spare time,he goes swimming or plays basketball.Sometimes he watches TV with my aunt.

I like him.




下一页

 教学视频

更多教学视频

  • 天骄小学(宝安区)教学视频
    学科:艺术 课程:舞蹈训练课 年级:小学三年级 版本:人教版 教师:罗婷
  • 水库小学教学视频
    学科:艺术 课程:奇妙的建筑 年级:小学三年级 版本:岭南版 教师:傅秋玲
  • 南山区南山小学教学视频
    学科:思想品德 课程:小窗口大世界 年级:小学四年级 版本:人教版 教师:魏娜
  • 卓雅小学教学视频
    学科:科学 课程:磁铁的两极 年级:小学三年级 版本:人教版 教师:田坤
  • 光明新区楼村小学教学视频
    学科:英语 课程:Fun with shapes 年级:小学三年级 版本:深港版 教师:黎丽娜
  • 龙岗区平安里学校教学视频
    学科:艺术 课程:18.漂亮的钟 年级:小学二年级 版本:小学美术岭南版 教师:田玲
  • 宝安区弘雅小学教学视频
    学科:艺术 课程:《涂色游戏》 年级:小学一年级 版本:岭南版 教师:梁丽金
  • 光明新区马田小学教学视频
    学科:英语 课程:In my classroom 年级:小学二年级 版本:深港版 教师:刘贝贝

城市学校网网版权与免责声明:

1、凡本网来源注明“城市学校网”的所有作品,版权均属于城市学校网,未经本网授权不得转载、摘编或利用其它方式使用上述作品。已经本网授权使用作品的,应在授权范围内使用,并注明“来源:城市学校网”。违反上述声明者,城市学校网将追究其相关法律责任。
2、凡本网注明“来源:XXX(非城市学校网)”的作品,均转载自其它媒体,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。本网转载其他媒体之稿件,意在为公众提供免费服务。如稿件版权单位或个人不想在本网发布,可与本网联系,本网视情况可立即将其撤除。
3、如因作品内容、版权和其它问题需要同本网联系的,请在30日内进行。QQ:1191060874
关于我们 | 市场合作 | 建议反馈 | 站点地图 | 联系我们 | 免责声明
深圳幼儿园 | 深圳小学 | 深圳中学 | 深圳大学 | 深圳培训 | 咨询 | 问题 | 讨论 | 百科 | 小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 英语作文 | 试卷 | 看书 | 招聘 | 故事 | 课本 | 课堂 | 听力

技术支持:www.szxuexiao.com 最佳浏览分辨率:1024*768、IE6以上 声明:本站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载或引用的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除!