你现在的位置:学校网首页 - 小学试卷 - 六年级试卷 - 2014-2015学年广东版小学六年级英语上学期一、二、三单元测试题及答案网页版

2014-2015学年广东版小学六年级英语上学期一、二、三单元测试题及答案网页版

所属栏目: 六年级试卷
【字号: 】【背景色 收藏此页】 【关闭
 关键字:
关键词:2014-2015学年广东版小学六年级英语上学期一、二、三单元测试题及答案网页版,小学,六年级上,英语,单元测试题,答案,2014-2015学年,广东版试卷
摘 要:2014年-2015年学年度第一学期六年级英语科单元教学目标训练题(广东版)(unit1、unit2、unit3)学校班别姓名学号成绩partⅰ听力部分一、听选单词、词组和句子。(共10分,每小题1分)()1.a.hurtb.nursec.......
2014年-2015年学年度第一学期

六年级英语科单元教学目标训练题(广东版)

Unit 1、Unit 2、Unit 3

学校         班别         姓名         学号         成绩         

Part Ⅰ 听力部分

一、听选单词、词组和句子。(共10分,每小题1分)

(   )1. A. hurt               B. nurse               C. turn

(   )2. A. corner             B. sport               C. short

(   )3. A. head              B. weather             C. sweater

(   )4. A. next time          B. good for me          C. bad for me

(   )5. A. where             B. street               C. excited

(   )6. A. turn left            B. turn right            C. go straight

(   )7. A. have a headache      B. have a cold          C. have a fever

(   )8. A. take some medicine    B. see the dentist       C. stay in bed

(   )9. A. Whats wrong?        B. Whats the matter with you?  

C. Whats the matter?

(   )10.A. Wheres the hospital?   B. Wheres the park?

C. Wheres the bank?

二、听问句,选答语。(共8分,每小题1分)

(   ) 1. A. He has a bad earache   B. She has a fever.      C. I have a headache

(   ) 2. A. Dont worry.         B. Be careful.          C. I have a stomachache.

(   ) 3. A. Its a hospital.        B. It’s next to the park    C. Yes, we are.

(   ) 4. A. Hes going to the park.  B. Theyre going to the park.

C. Shes going to the park.

(   ) 5. A. No, I dont want to tell you.         B. Its next to the grocery store  

C. Its a bus stop.

(   ) 6. A. Yes, she does.        B. Yes, he does.      C. Yes, they do.

(   ) 7. A. Eat too much junk food         B. Drink plenty of water  

C. Eat too much candy

(   ) 8. A. I hurt my arm.         B. She hurts her foot.     C. He hurts his leg.

三、听音判断,与图内容相符的写“T”,不相符的写“F”。(共8分,每小题1分)



四、听录音,补全对话。(共4分, 每空格0.5分)

A: What’s                  you?   

B:  I                     .

A:  You should                             .  

B:  Thanks.


Part Ⅱ 笔试部分

一、用括号里的词适当形式填空。(共5分,每题1分)

1. You should           (stay) in bed.

2. A lot of fruits       (be) good for you.

3. What’s wrong with         (he)? 

4. Let’s       (cross) the street.  The light is green.

5. What’s the matter with Gogo?  He          (hurt) his leg.

二、模仿例句写句子。(共6分,每小题1分)

Model 1:  What’s wrong with you? I have a headache.

1. (she, toothache)

________________________________________                     _________

2. (Gogo, drink too much cola)

____________________________                     _____________________

Model 2: Where’s the bank? It’s next to the supermarket?

1. (hospital, across from, park)

__________________________________________________

2. (bus stop, behind, store)

__________________________________________________

Model 3: What are you doing? I am singing.

1. (your mother, cook)

__________________________________________________

2. (Tony and Jenny, dig)

__________________________________________________

三、根据情景,选择最佳答案。(共8分,每小题1分)

(  )1.Tony牙痛,你会建议他说:

A.Tony should see the dentist.  B.You should see the dentist.  

C.He should see the dentist.

(  )2.当你过马路时,你妈妈总会叮嘱你说:

A.Hurry up!     B.Be careful!      C.You are right.

(  )3.同学问你银行在哪里,你告诉他就在拐角转左,你应该说:

A.Turn right at the corner   B.Turn left at the corner.  

C.Turn left and go straight.

(  )4.你想告诉表弟你每天会吃一个苹果,可以说:

A.I eat an apple a day.    B.You eat an apples a day.   

C.I eat an two apples a day.

(  )5.你想知道Gogo正在干什么,你该问:

A.What are you doing?   B.Are you digging a well?  

C.What’s wrong with you?

(   )6.体育课,你感到不舒服,应说:

A.I am feeling sick ?  B.What’s the matter with you?

C.I have a cold.

(   )7.你的同学问你打算去哪里,他会问:

A.Where are you going?  B.Are you going to the park?  

C.I’m going to the park.

(   )8.长跑后,老师想叫同学们休息一下,可以说:

A.Let’s rest!    B.Let’s take a test.   C.Let’s surf the net.

四、单项选择。(共12分,每小题1分)

(     ) 1. What are they doing? They’re          a well.

A.dig          B.digging            C.digs

(     ) 2. What’s wrong        him?

A.with           B.to        C.and

(     ) 3. Turn left       the corner.

A.to         B.at      C.for

(     ) 4. He         a cold. He should see the doctor.

A.have              B.is          C.has

(     ) 5.________Tom going to the hospital? No, he _______.

A.Is, isn’t          B.Does, doesn’t      C.Do, don’t

(     ) 6.Go straight        the candy store.

A.to           B.at        C.of

(     ) 7.Let me        them.

A.helps        B.help       C.helping

(     ) 8.The candy store is across        the hospital.

A.from        B.of         C.at

(     ) 9.      worry. It will be OK.

A.Don’t            B.Not.           C.No.

(     ) 10.We can help       take some photos.

A.they           B.them             C.their

(     ) 11.You       a stomachache. You should see the       .

A.has, dentist           B.has, doctor             C.have, doctor

(     ) 12. Excuse me.        the cinema, please?

A.Where’s           B.Where            C.What’s

五、连词成句。(共5分,每小题1分)

1. is, him, with, what, wrong(?)

__________________________________________________

2. do, can, English, you, homework, another day, your(.)

____________________________________________________

3. straight, to, stop, the, go, bus(.)

_______________________________________________________

4. much, is, food, too, unhealthy, junk, (.)

_______________________________________________________

5. healthy, plenty, should, eat, of, food, he(.)

_______________________________________________________

六、根据实际情况回答下列问题(共5分,每小题1分)

1. Do you have a fever?

__________________________________________________

2. Does your friends play too many computer games?

__________________________________________________

3. Tony has a toothache now. What should he do?

__________________________________________________

4. Is your school across from the park?

__________________________________________________

5. What’s bad for your health?

__________________________________________________

七、阅读短文,根据短文内容选择正确答案(共5分,每小题1分)

Jack and Sally are brother and sister . They are twins . They like to swim and ride bike . They like to fly kites , too . They often (经常) run with the kites near the river . The kites are very high . They look very happy (高兴) .

But not all of their favorite games are the same . Jack likes to play football and Sally likes to play basketball . Jack likes to jump high , he thinks it’s easy , but Sally thinks it’s very hard . Sally likes to make something , but Jack can’t . Sally can sing well and Jack can throw the yo-yo very well .

根据短文内容,判断正(T)误(F)

(  )1、Jack and Sally are brothers .

(  )2、They like flying kites .

(  )3、They often run with the kites near the river .

(  )4、Jack likes playing basketball .

(  )5、Sally thinks high jump is easy .

八、小作文:小朋友, 你健康吗?请用不少于5句话来向大家介绍一下你的生活,让大家看看你的生活是否健康,好吗?记住要条理清晰,语句通顺。(4分)

                                                                       

                                                                       

                                                                       

                                                                       

                                                                       


听力材料

一、 1. turn  2. sport  3. them  4.corner  5. street  6. go straight  7. have a fever

     8. stay in bed  9. What’s the matter with you?  10. Where’s the park?

二、1. Does Jenny have a toothache?

2. What’s wrong with you?

3. Is she digging a well?

4. What are they going to go?

5. Where is the park?

6. Do they want to go to the history museum?

7. Where are you?

8. What’s the matter with Jenny?

三、1. What’s wrong with you? I have a toothache.

2. Go straight to the traffic light.

3. Where is the bank? Turn right at the corner.

4. Does Gogo hurt his leg? No, he doesn’t.

5. You should take this medicine and have a rest.

6. Go straight and you will see the park.

7. Does Lily have a cold? No, she has a headache.

8. Where are you? I am at the bus stop.

四、A: What’s wrong with you?

B: I have a headache.

A: You should stay in bed.

B: Thanks.


答案

听力部分

一、1. C  2. B  3. C  4. A  5. B  6. C  7. C  8. C  9. B  10. B

二、1. C  2. C  3. B  4. B  5. B  6. C  7. A  8. B

三、1. F  2. T  3. F  4. F  5. T   6. T   7. F  8. T

四、wrong  with  have  a  headache  stay  in  bed


笔试部分

一、1.stay 2.has 3.him 4.saw 5.hurts 

二、略

三、1. B  2. B  3. B  4. A  5. A  6. A  7. A  8. B

四、1. B  2. A  3. B  4. C  5. A  6. A  7. B  8. A  9. A  10. B  11. B  12. A

五、1. We should drink a lot of water.

2. You can do your English homework another day.

3. Go straight to the bus stop.

4. What are you going to eat on your picnic?

5. Cross the street and turn left at the corner.

六、(略)

七、F T T F F

八、(略)


上一篇:2014年小学六年级英语一至三单元测试题
下一篇:2014-2015学年新版小学六年级数学上册期中测试试卷

城市学校网网版权与免责声明:

1、凡本网来源注明“城市学校网”的所有作品,版权均属于城市学校网,未经本网授权不得转载、摘编或利用其它方式使用上述作品。已经本网授权使用作品的,应在授权范围内使用,并注明“来源:城市学校网”。违反上述声明者,城市学校网将追究其相关法律责任。
2、凡本网注明“来源:XXX(非城市学校网)”的作品,均转载自其它媒体,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。本网转载其他媒体之稿件,意在为公众提供免费服务。如稿件版权单位或个人不想在本网发布,可与本网联系,本网视情况可立即将其撤除。
3、如因作品内容、版权和其它问题需要同本网联系的,请在30日内进行。QQ:1191060874
关于我们 | 市场合作 | 建议反馈 | 站点地图 | 联系我们 | 免责声明
深圳幼儿园 | 深圳小学 | 深圳中学 | 深圳大学 | 深圳培训 | 咨询 | 问题 | 讨论 | 百科 | 小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 英语作文 | 试卷 | 看书 | 招聘 | 教案 | 课本 | 课堂 | 听力

技术支持:www.szxuexiao.com 最佳浏览分辨率:1024*768、IE6以上 声明:本站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载或引用的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除!