你现在的位置:学校网首页 - 小学试卷 - 四年级试卷 - 2014年译林版小学四年级英语下册第三单元测试题及答案

2014年译林版小学四年级英语下册第三单元测试题及答案网页版

所属栏目: 四年级试卷
【字号: 】【背景色 收藏此页】 【关闭
 关键字:
关键词:2014年译林版小学四年级英语下册第三单元测试题及答案,小学,四年级下,英语,第三单元测试题,答案,2014年,译林版试卷
摘 要:2014年译林版四年级英语下册第三单元试卷姓名_____________听力部分(30分)一、听录音,选出你所听到的单词或短语。(10分)()1.a.thirtyb.twentyc.usually()2.a.homeworkb.homec.......
2014年译林版四年级英语下册第三单元试卷

姓名_____________

听力部分(30分)


一、 听录音,选出你所听到的单词或短语。(10分)

(   )1.  A. thirty          B. twenty                C. usually

(   )2.  A. homework      B. home                C.go home

(   )3.  A. when          B. where                C. who

(   )4.  A. after school     B. afternoon             C. in the afternoon

(   )5.  A. have lunch      B. have dinner           C. have breakfest

(   )6.  A. match          B. lunch                C. watch

(   )7.  A. go home        B. go to bed            C. go home

(   )8.  A. nine           B. night                 C. nice

(   )9.  A. play football     B. play basketball        C. timetable

(   )10. A. 5:50            B.5:55                 C. 5:15

二、 听录音,根据所听到的顺序,给下列图片标号。10分)



三、 听录音,选出正确的答句。(5分) 

   ) 1. A. At seven thirty.     B. I have seven.        C. Its seven.

(    ) 2. A. I have Chinese.     B. Its a big TV.        C. She is Miss Li.

(    ) 3. A. At six.            B. Six.               C. Its six oclock.

   ) 4. A. Yes, it is.          B. Yes, she does.       C. Yes, I do.

(    ) 5. A. No, thank you.      B. No, it isnt.         C. Sorry, I dont know.

四、听录音,将对话补充完整。(5分)

1. A: Its time for __________ .      B: All right.

2. A: I usually __________ __________ __________ at eight.  B: Its too late.

3. A: __________ do you go home?   B: At five.


笔试部分(70分)

一、英汉互译。(10分)

1. 在七点起床                                 2. do my homework                             

3. 节游泳课                                 4. watch TV at night                            

5.九点钟睡觉                                  6. welcome to go home                            

7.过来吃中饭                                  8. on Tuesday morning                           

9.踢足球                                      10. have dinner after school                           

、单项选择。(10分)

(    ) 1. I have breakfast______ six thirty ______the morning.

A. on; in           B. at; on                         C. at; in 

(    ) 2. Its time for ______ .  

A. go to school      B. school                        C. goes to school

(    ) 3. Yang Ling ______this Friday.

A. have some lessons       B. has some lessons         C. has any lessons

(    ) 4.  ______?  Some cute dolls.

A. What can you see over there ?     B. What is it ?       C. Where are the dolls ?

(    ) 5. Wang Bing and Mike usually ______ at six fifteen.

A. has dinner       B.  have a dinner       C. have dinner

(    ) 6. --Its eleven thirty. --Its time to______.

A. have lunch       B. have breakfast       C. get up

(    ) 7. ________ a nice schoolbag! I like it very much.

A. How            B. What              C. Whats

(    ) 8--______do you watch TV ?  --I watch TV______ eight.

A. When; in         B. When; on          C. When; at

(    ) 9. –What time______ ?  --It______.

A. is it; twelve       B. is it; a cake         C. it is; one

(    ) 10. Su Hai usually ______ lunch at twelve.

A. have            B. go                C. has

搭配题。选择相应的答句, 将序号填在题前括号类。(10分)

(    ) 1. What lessons do you have ?                      A. Its five oclock.

(    ) 2. Who is the girl in red dress ?                     B. What a pity !

(    ) 3. How many books does Mike have ?               C. .All right.

(    ) 4. What time is it now ?                           D. Ten.

(    ) 5. Yang Ling can see a thin boy over there.            E. She is my sister.

(    ) 6When do Su Hai and Su Yang go home every day ?   F. She likes English and Science.

(    ) 7Where is my new cap ?                         G. What a thin boy !

(    ) 8Lets go to the library.                          H. We have PE and Art.

(    ) 9. Sorry. I have a football match on Sunday.           IAt four fifty.

(    ) 10What subjects does she like ?                    JIts on the table.

四、连词成句。(10分)

1. go, morning, seven, to, I, in, fifteen, school, the, at, usually (.)

________________________________________________________

2. do, Music, have, when, a, you, lesson ( ? )

________________________________________________________

3. swimming, for, a, is, time, it, lesson (.)

________________________________________________________

4. two, every, she, lessons, Thursday, has, Chinese (.)

________________________________________________________

5. and, Miss, at, six, Su Hai, meet, Su Yang, Li, thirty (.)

________________________________________________________

将下列句子排列成通顺的对话。(5分)

 A. It’s Sunday. Let’s go and play basketball.

 B. I hope (希望) you have a nice day.

 C. When do you have a swimming lesson ?

 D. What day is it today ?

 E. At nine in the morning.

 F. Sorry. I have a swimming lesson.


D

 

 

 

 

 

七、根据中文,翻译句子。(10分,每空1分)

1. 我每天放学后踢足球。

I usually _________ _________ __________ __________ after school.

2. 迈克在下午有一节美术课。

 Mike has __________ __________ __________ in the afternoon.

3. 他们在晚上六点十分吃晚饭。

 They have dinner ________ _________ _________ in the evening.

八、选用括号里适当的词填空。(10分,每空1分)

1.I get up         (in   /   at six every day.

2. Let’s go and play football        (in   /   on) Sunday.

3. Su Hai has a skating lesson        (for   / after) school.

4. My brother        (have   has) a swimming match on Saturday.

5. Do you have        (any   /some) Englissh matches on Wednesday?  No, I dont.

6.We can see many stars(星星)      (at  /  in) night.

7. Its five in the afternoon. Its time        (for   to) go home.

8.I like         (panda / pandas), what        (after   about) you?  Me too.

9. Lets do       (our  / we )homework at seven. OK.

阅读短文,判断句子与内容是否相符,相符用“T”,不相符用“F”表示。5分)

  I usually get up at seven oclock. I have a cup of tea and some sandwiches for my breakfast. 

Then I go to school by bus. I go to school at seven fifteen, and I go home at four oclock in the afternoon.

At about six thirty I have dinner, and I watch TV at seven. Its my day.

  (   )1. I get up at seven.

  (   )2. I go to school by bike.

  (   )3. At 7:50 I go to school.

  (   )4. I go home at 4:00 in the afternoon.

  (   )5. I watch TV after dinner(晚饭后).


2014年译林版四年级英语下册第三单元试卷听力及答案 

听力材料

一、听录音,选出你所听到的单词或短语。

1.usually     2. homework    3. who       4. afternoon         5. have lunch   

6. watch     7.go to bed       8. night      9. play football       10. 5:15(five fifteen)

二、听录音,根据所听到的顺序,给下列图片标号。

 1. This is our new timetable. Let me see.       2. Today is Monday. I usually go to school at seven forty.

 3. Let’s go and play football. Ok.            4. What day is it today ? It’s Wednesday.

 5. Get up! Get up!  It’s six o’clock.          6. Welcome back to school, class. 

 7. When does Mike watch TV ? He watches TV at seven.          8. It’s time for home. Bye bye.

 9. Mike usually goes to bed at nine.         10. Mike is hungry. He has lunch at twelve every day.

三、听录音,选出正确的答句。

  1. What time is it now ?        2. What can you see over there?      3. When do you get up every Friday ?

  4. Do you have any lessons on Tuesday ?                          5. What about a hamburger ?

四、听录音,填入所缺单词。  

1. A: It’s time for lunch .    B: All right.

2. A: I usually do my homework at eight.  B: It’s too late.

3. A: When do you go home?           B: At five.


听力答案:

一、1. C  2. A  3. C  4. B  5. A  6. C  7. B  8. B  9. A  10.C

二、4  10                     5

三、1. C   2. B   3. A    4.C    5.A

四、1. lunch     2. do, my, homework     3.When


书面答案:

、英汉互译。

1. get up at seven   2.做我的家庭作业   3. two swimming lessons   4. 在夜里看电视    5.go to bed at nine

6. 欢迎回家      7.come and have lunch   8. 在星期二早上      9. play football      10.放学后吃晚饭

、单项选择题。

1. C  2. B  3. B  4. A  5.C  6. A  7. B  8. C  9.A  10.C

、搭配题。1—10H E D A G     I J C B F

、连词成句。

1. I usually go to school at seven fifteen in the morning.       2. When do you have a Music lesson?

3. It is time for a swimming lesson.                       4. She has two Chinese lessons every Thursday.

5. Su Hai and Su Yang meet Miss Li at six thirty.

六、将下列句子排列成通顺的对话。

D A F C E B

七、根据中文,翻译句子。

1. play, football, every, day      2. an, Art, lesson       3. at, six, ten

八、选用括号里适当的词填空。

1.at   2.on   3.after   4.has    5.any    6.at     7.to    8.pandas, about      9.our

I get up         (in   /   at six every day.

2. Let’s go and play football        (in   /   on) Sunday.

3. Su Hai has a skating lesson        (for   / after) school.

4. Where’s my football? It’s          (in   / behind) the door.

5. Do you have        (any   /some) Englissh matches on Wednesday?  No, I dont.

6.We can see many stars(星星)      (at  /  in) night.

7. Its five in the afternoon. Its time        (for   to) go home.

8.I like         (panda / pandas), what        (after   about) you?  Me too.

9. Lets do       (our  / we )homework at seven. OK.

九、阅读短文,判断句子与内容是否相符,相符用“T”,不相符用“F”表示。

1. T   2. F   3. F   4.T   5. T


上一篇:2014年小学六年级语文词语复习题及答案
下一篇:2014年陕旅版小学四年级英语下学期期中测试题

城市学校网网版权与免责声明:

1、凡本网来源注明“城市学校网”的所有作品,版权均属于城市学校网,未经本网授权不得转载、摘编或利用其它方式使用上述作品。已经本网授权使用作品的,应在授权范围内使用,并注明“来源:城市学校网”。违反上述声明者,城市学校网将追究其相关法律责任。
2、凡本网注明“来源:XXX(非城市学校网)”的作品,均转载自其它媒体,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。本网转载其他媒体之稿件,意在为公众提供免费服务。如稿件版权单位或个人不想在本网发布,可与本网联系,本网视情况可立即将其撤除。
3、如因作品内容、版权和其它问题需要同本网联系的,请在30日内进行。QQ:1191060874
关于我们 | 市场合作 | 建议反馈 | 站点地图 | 联系我们 | 免责声明
深圳幼儿园 | 深圳小学 | 深圳中学 | 深圳大学 | 深圳培训 | 咨询 | 问题 | 讨论 | 百科 | 小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 英语作文 | 试卷 | 看书 | 招聘 | 教案 | 课本 | 课堂 | 听力

技术支持:www.szxuexiao.com 最佳浏览分辨率:1024*768、IE6以上 声明:本站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载或引用的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除!