你现在的位置:学校网首页 - 小学试卷 - 四年级试卷 - 2013年牛津英语小学四年级英语下学期期末考试试卷及答案

四年级试卷:2013年牛津英语小学四年级英语下学期期末考试试卷及答案

所属栏目: 四年级试卷
【字号: 】【背景色 收藏此页】 【关闭
 关键字:
关键词:2013年牛津英语小学四年级英语下学期期末考试试卷及答案,小学,四年级下,英语,牛津英语,期末考试,答案,2013年试卷
摘 要:一、听录音,选出你所听到的单词或词组。(听两遍)(共10分)()1.a.rightb.lightc.bright()2.a.hairb.handc.head()3.a.wantb.watchc.what()4.a.fruitb.freec.......
一、 听录音,选出你所听到的单词或词组。(听两遍)(共10分)

( ) 1. A. right B. light C. bright

( ) 2. A. hair B. hand C. head

( ) 3. A. want B. watch C. what

( ) 4. A. fruit B. free C. fork

( ) 5. A. thirsty B. theatre C. thirty

( ) 6. A. spoon B. balloon C. cartoon

( ) 7. A. play basketball B. play football C. play baseball

( ) 8. A. lots of maps B. a lot of maps C. lots of caps

( ) 9. A. a bottle of juice B. a glass of juice C. a carton of juice

( )10. A. go to the library B. go to the cinema C. go to the airport

二、 听录音,给下列图片标号。(听两遍)(共5小题;每小题1分,满分5分)

( ) ( ) ( ) ( ) ( )

三、 听录音判断,相符的用表示,不相符的用表示。(听两遍)(共5分)

1. 2. 3. 4. 5.

四、 听录音,选择正确应答。(听两遍)(共5小题;每小题2分,满分10分)

( )1.A.Yes, she is. B.No, he isn’t. C.She’s a nurse.

( )2.A.Yes, they are. B.Yes,we are. C.Yes,they can.

( )3.A.Thank you. B.Not at all. C.Some watermelons,please.

( )4.A.An egg,please. B.Two apple pies. C.Some orange juice,please.

( )5.A.Yes, you can. B.Yes, I can. C.Don’t worry.



笔试部分(70分)

一、 找出不同类的单词,并将选项前字母填入题前的括号内 。(共5小题;每小题1分,满分5分)

( ) 1. A.school B. camera C. cinema D. theatre

( ) 2. A.bowl B. spoon C. fork D. hot dog

( ) 3. A.book B. cook C. policewoman D. waitress

( ) 4. A.eye B. ear C. mother D. mouth

( ) 5. A.piano B. photo C. violin D. guitar

二、写出下列词组的英语或汉语。(共10小题;每小题1分,满分10分)

1. 一些新学生 _______________ 2. 一位老太太 _______________

3. 三位司机 _______________ 4 乘火车 _______________

5. 买些糖果 _______________ 6. 两杯茶 _______________

7. watch me _______________ 8. go to see the doctor ______________

9. open the yellow box ___________ 10. play with your balloon ___________

三、在方框内选择适当的单词或词组,并将其填在句中的横线上,不能重复使用。(共10小题;每小题1分,满分10分)

go to school get up play basketball watch TV move look at have a look read the words have some juice have a hamburger

1. — ______________ , Helen. You’re late for school.

— I’m ill, Mum. I don’t want to ______________ today.

2. — ______________ , Su Yang.

— But I’m not hungry. I’m thirsty.

— _______________ then.

¬ — Thanks, Dad.

3. — Shall we go and ______________ ?

— Good idea. But I’m tired. I can’t _____________ now.

— OK. Let’s _______________ .

4. — Can you _______________ ?

— Yes. ‘ I LOVE CHINA’.

5. — ________________ our new library there.

— It’s nice. Let’s go and ________________ .

四、将正确答案的序号填在题前的括号内。(共10小题;每小题1分,满分10分)

( ) 1. _________ the girl _________ small eyes?

A. Whose, with B. Who’s, with a C. Who’s, with

( ) 2. _________ doll is this ? It’s Yang Ling’s.

A . Who B. Who’s C. Whose

( ) 3. How many _________ do you want? One ________ , please.

A. kilos, kilo B. kilos, kilos C. kilo, kilos

( ) 4. There _________ some rice in the bowl.

A. is B. am C. are

( ) 5. We can see _________ birds in the tree.

A. a B. lot of C. lots of

( ) 6. It’s 8:00 in the evening . It’s time _________ .

A. go to bed B. to go to bed C. for go to bed

( ) 7. Is this bus _________ Jinshan park? No , it _________.

A. for , isn’t B. to, isn’t C. of, is

( ) 8. Something to ? Apple juice , please .

A . eat B. drink C. have

( ) 9. How much the hamburger and juice?

20 yuan .

A. are , It’s B. is , It’s C. are , They’re

( ) 10. Here’s _________ chopsticks _________ you.

A. a ,for B. a pair of, of C. a pair of , for

五、 在II 栏中选出能对I栏中的句子作出正确反应的答句,填序号。 (共10分) I II

( )1. How old are you? A. By minibus.

( )2. What are their jobs? B. Five hamburgers, please.

( )3. What do you want to be? C. We’re ten.

( )4. How much are they? D. Let’s hurry.

( )5. Something to eat? E. It’s pretty.

( )6.How do you go to school? F. There’s a piano and three violins.

( )7.I’ve got a new T-shirt. G. They’re teachers.

( )8.What can you see in the picture? H. Oh, I can’t move now.

( )9.We are late for school. I. I want to be an English teacher.

( )10.Are you hungry? J. Ten yuan, please.

六、将下列单词连成句子。(共5小题;每小题1分,满分5分)

1. climb, again, trees, don’t

____________________________________________________________ .

2. woman, red, the, in, who’s, the , sweater

____________________________________________________________ ?

3. you, use, the, can, fork

____________________________________________________________ ?

4. go, basketball, let’s , and, play

____________________________________________________________ .

5. is, you, water, here, some, for

____________________________________________________________ .

七、根据图意,将下列对话补充完整,每空一词。(共10分)

1. — Shall we go to the _________by ________ ?

—That’s a good idea.

2. —__________ near the _________?

—There are some _________ .

3. —Where ________ my spoons ?

—They are ________ the plate.

4. —What _________ you like?

—I’d like a_________ of _________.

—Anything else?

—No, thanks.

八、判断下列句子是否与短文内容相符,相符的用T,不相符的用F表示。(10分)

Susan is my good friend. She’s a Chinese girl. She’s eleven. She has long hair and a small mouth. Her brother, Jim is twelve. He has two big eyes and he’s not tall . They like storybooks and puzzles very much.

Every morning , they have breakfast together. Susan likes a carton of milk and some biscuits for breakfast. But Jim likes eggs and some orange juice in the morning. Today Susan can’t find her milk. Look! Their cat Mimi is drinking it near the table. Perhaps she wants to have a nice breakfast, too!

( ) 1. Susan is my friend.

( ) 2. Jim is a short boy with big eyes.

( ) 3. They like storybooks and puppets very much.

( ) 4. Susan would like some orange juice and biscuits for her breakfast..

( ) 5. Mimi is drinking some milk on the table.


牛津小学英语4B期末测试题

一、 听录音,选出你所听到的单词或词组。(听两遍)

1. The room is clean and bright.

2. Her hair is long.

3. What do you want to buy?

4. There’s no fork in the cupboard.

5. I’m not hungry. But I’m thirsty.

6. Don’t watch the cartoon now.

7. Let’s play football with Mr Green.

8. There’re lots of caps in the shop.

9. How about a glass of juice?

10.You can go to the airport by bus.

二、 听录音,给下列图片标号。(听两遍)1. B1:

1. A: Is the girl at the snack bar?

B: Yes, she is.

2. A: What’s in your classroom?

B: Look, there’s a big blackboard .

3. I’m thirsty. But there’s no apple juice in the glass.

4. A: Let’s go and buy some fruit.

B: Sounds great.

5. A: Shall we go to the supermarket by bus?

B: Ok, let’s go.

三、听录音,判断图意是否与录音内容相符,相符的用表示,不相符的用表示。(听两遍)

1. A: Can I help you?

B: I’d like a glass of milk and some pies. How much are they?

A: Eight yuan, please.

2. A: What are their jobs?

B: They are policewomen, I think.

3. A: Are you a nurse?

B: Yes, I’m new here.

4. A: How do you go to the theatre?

B: I go there by minibus.

5. A: I can’t find my chopsticks.

B: Look, they’re near the bag.

四、听录音,选择正确应答。(听两遍)

1. Is your mother a doctor?

2. Are you waitresses?

3. What would you like?

4. Something to drink?

5. Can you use the fork and knife?


参考答案

听力部分

一、听录音,选出你所听到的词或词组。(听两遍)(共10小题;每小题1分,满分10分)

1. C 2. A 3. A 4. C 5. A 6.C 7. B 8. C 9. B 10.C

二、听录音,给下列图片标号。(听两遍)(共5小题;每小题1分,满分5分)

4 2 1 5 3

三、听录音,判断图意是否与录音内容相符,相符的用表示,不相符用表示。(听两遍)(共5小题;每小题1分,满分5分)

1.  2.  3.  4.  5. 

四、 听录音,选择正确应答。(听两遍)(共5小题;每小题1分,满分5分)

1. A 2. A 3. C 4.C 5.B

笔试部分

一、 找出不同类的单词,并将选项前字母填入题前的括号内。(共5小题;每小题1分,满分5分)

1. B 2. D 3. A 4.C 5. B

二、写出下列词组的英语或汉语。(共10小题;每小题1分,满分10分)

1.some new students 2. an old woman 3. three drivers 4. by train

5. buy some sweets 6. two cups of tea

7. 看我/ 瞧我 8. 去看病 9. 打开黄盒子 10. 玩气球

三、在方框内选择适当的单词或词组,填在句中的横线上,不能重复使用。(共10小题;每小题1分,满分10分)

1. Get up, go to school

2. Have a hamburger, Have some juice

3. play basketball, move, watch TV

4. read the words

5. Look at, have a look

四、将正确答案的序号填在题前的括号内。(共10小题;每小题1分,满分10分)

1.C 2. C 3. A 4. A 5. C 6. B 7. A 8. B 9. C 10. C

五、 从II 栏中选出能对I栏中的句子作出正确反应的答句,并将其序号填入题前的括号内。(共10小题;每小题1分,满分10分)

1. C 2. G 3. I 4. J 5. B 6. A 7. E 8. F 9. D 10. H

六、将下列单词连成句子。(共5小题;每小题1分,满分5分)

1. Don’t climb trees again.

2. Who’s the woman in the red sweater?

3. Can you use the fork?

4. Let’s go and play basketball.

5. Here is some water for you.

七、根据图意,将下列对话补充完整,每空一词。(共10小题;每小题1分,满分10分)

1. station, taxi 2. What’s, classroom, bikes 3. are, on 4. would, cup, tea

八、阅读短文,判断下列句子是否与短文内容相符,相符的用T表示,不相符的用F表示。

(共10小题;每小题1分,满分10分)

1.T 2.T 3. F 4. F 5.F


上一篇:教科版小学五年级科学下册复习资料
下一篇:最新小学一年级语文下册生字组词总复习

城市学校网网版权与免责声明:

1、凡本网来源注明“城市学校网”的所有作品,版权均属于城市学校网,未经本网授权不得转载、摘编或利用其它方式使用上述作品。已经本网授权使用作品的,应在授权范围内使用,并注明“来源:城市学校网”。违反上述声明者,城市学校网将追究其相关法律责任。
2、凡本网注明“来源:XXX(非城市学校网)”的作品,均转载自其它媒体,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。本网转载其他媒体之稿件,意在为公众提供免费服务。如稿件版权单位或个人不想在本网发布,可与本网联系,本网视情况可立即将其撤除。
3、如因作品内容、版权和其它问题需要同本网联系的,请在30日内进行。QQ:1191060874

 教学视频

更多教学视频

  • 龙岗区福安学校教学视频
    学科:英语 课程:Fathers' Day 年级:小学二年级 版本:综合英语2006年1月第一版 教师:黄小玲
  • 坪山中心小学教学视频
    学科:音乐 课程:风铃 年级:小学三年级 版本:0 教师:熊容
  • 上屋小学教学视频
    学科:音乐 课程:侗家儿童真快乐 年级:小学五年级 版本:0 教师:欧阳影桃
  • 南山区前海学校教学视频
    学科:数学 课程:桌子有多长 年级:小学一年级 版本:北师大版 教师:高众
  • 益强小学教学视频
    学科:艺术 课程:《我们的大花瓶》 年级:小学二年级 版本:岭南美术出版社 教师:陈少洪
  • 南山实验学校麒麟部教学视频
    学科:英语 课程:《The foolish fox》 年级:小学六年级 版本:不详 教师:王丽宁
  • 宝安区弘雅小学教学视频
    学科:科学 课程:摆的研究 年级:小学五年级 版本:教育科学出版社 教师:施淑文
  • 南山实验学校南头部教学视频
    学科:英语 课程:New Trainers 年级:小学二年级 版本:0 教师:张琼珍
关于我们 | 市场合作 | 建议反馈 | 站点地图 | 联系我们 | 免责声明
深圳幼儿园 | 深圳小学 | 深圳中学 | 深圳大学 | 深圳培训 | 咨询 | 问题 | 讨论 | 百科 | 小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 英语作文 | 试卷 | 看书 | 招聘 | 教案 | 课本 | 课堂 | 听力

技术支持:www.szxuexiao.com 最佳浏览分辨率:1024*768、IE6以上 声明:本站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载或引用的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除!