你现在的位置:学校网首页 - 小学试卷 - 四年级试卷 - 2014年译林版小学四年级英语下册第六单元试卷及答案网页版

2014年译林版小学四年级英语下册第六单元试卷及答案网页版

所属栏目: 四年级试卷
【字号: 】【背景色 收藏此页】 【关闭
 关键字:
关键词:2014年译林版小学四年级英语下册第六单元试卷及答案网页版,小学,四年级下,英语,第六单元试卷,答案,2014年,译林版试卷
摘 要:2014年译林版小学四年级英语下册第六单元试卷姓名_____________听力部分(30分)一、听录音,选出你所听到的单词或短语。(10分)()1.a.ballb.bigc.pig()2.a.tryb.flyc.pie()3.a.good......
2014年译林版小学四年级英语下册第六单元试卷

姓 名_____________

听力部分(30分)

一、听录音,选出你所听到的单词或短语。(10分)

(   )1.  A. ball       B. big         C. pig

(   )2.  A. try        B. fly         C. pie

(   )3.  A. good       B. coat       C. look

(   )4.  A. go        B. so         C. too

(   )5.  A. sweater     B. skirt      C. T-shirt

(   )6.  A. Maths      B. music      C. move

(   )7.  A. hot        B. hand       C. hurt

(   )8.  A. what       B. whose     C. where

(   )9.  A. short       B. shorts     C. shoes

(   )10. A. brown      B. wrong      C. fun

二、听录音连线。5分)



三、听录音,选出正确的答句。(5分)

(   )1. A. It’s so big.        B. They’re so big.      C. They’re her mother’s.

(   )2. A. Well done.        B. I think so.          C. All right.

(   )3. A. It is Helen’s.     B. It is Su Yang’s.       C. It is Liu Tao’s.

(   )4. A. It’s a fine day. .    B. I’m so hungry.       C. I eat an apple.

(   )5. A. They’re jackets.   B. They’re jacket.       C. It’s a jacket.

四、听录音,将对话补充完整。(10分)

1. A: It’s a ___________ day.     B: Here’s a ___________ for you.  

A: Thank you. But it’s ___________ ___________.      B: Oh, it’s my ___________.

2. A: ____________ ____________ are these?             B: ____________ ____________ ____________.


笔试部分(70分)

一、选择每行中一个与其他不同类的单词。(5分)

(    )1. A. ieans        B. glove       C.party        D.shirt

(    )2 . A.jacket       B. skate        C.swim        D.walk

(    )3. A. milk        B. move        C.coffee       D.hot dog

(    )4. A.mouth       B.hand         C.eye         D.boat

(    )5. A. warm       B. fun          C.cold        D.cool

二、英汉互译。(10分)

1.在河边                                  2. a lot of beautiful dresses                       

3.怎么了?                                4. look at our green sweaters                      

5.这么小                                  6. go to the party                                

7.听些中文                                8. before eating fish                            

9.你的爸爸的手套                          10.I think so.                                 

三、单项选择题。(10分)

(    ) 1. My mother’s jeans are too _______ for me.

A. shorts        B. long          C. short

(    ) 2. –Whose dress is this ?

A. It’s Su Yang.   B. They’re Su Yang’s.     C. It’s Su Yang’s.

(    ) 3. Look! The _______ are yellow.

A. trousers      B. shoe          C. jean

(    ) 4. It’s a _______ day. Here’s your skirt.    

A. cold         B. hot           C. sad

(    ) 5. I can see _______ over there. It can _______.

A. pigs, run     B. a pig, runs     C. a pig, run

(    ) 6. _______the boy under the tree ? He’s Tim.

A. Who’s      B. Whose         C. Who are

(    ) 7. This dress _______ too long and these socks _______ too big.

A. are, is      B. is, are          C. is, is

(    ) 8. Helen is so hungry. She can _______ a big sandwich now.

A. eat         B. eats          C. eating

(    ) 9. Is this an _______ _______the tree ?  I think so.

 A. apple, in    B. apples, on     C. apple, on

(    ) 10. What’s the matter ?  His hands _______.

A. hurts      B. hurt           C. hurting

四、连词成句。(5分)

1. coats, some, over, I, see, there, can ( . )

________________________________________________________

2. evening, go, let, party, this, to, us, the ( . )

________________________________________________________

3. short, these, too, are, shorts ( . )

________________________________________________________

4. would, new, a, I, like, jacket ( . )

________________________________________________________

5. you, have, how, do, shirts, many ( ? )

________________________________________________________

五、搭配题。选择相应的答句,将序号填在题前括号类。(10分)

(    ) 1. Who’s the girl in the bedroom ?     A. She’s too cold.

(    ) 2. What is this ?                    B. They’re Su Hai’s.

(    ) 3. Is this Mike’s pen ?               C. No, thank you.

(    ) 4. Do you like the match ?            D. It’s a black and white T-shirt.

(    ) 5. We all like English.                E. Yes, they are.

(    ) 6. Whose shoes are those ?            F. Yes, I do.

(    ) 7. Would you like some fish ?         G. She is my sister.

(    ) 8. What’s the matter ?                H. Me too.

(    ) 9. Are they your books ?              I. No, I can’t.

(    ) 10. Can you see the boat on the lake ?   J. No. You’re wrong.

六、用所给单词的适当形式填空。6分)

1. Let _______( we ) go to the park.

2. _______(he) sweater is so beautiful.

3. She can_______(has) dinner after doing her homework.

4. I          (like) this coat. Try this, please.

5. Look at _______(Helen) _______(mother) dress. It’s so beautiful.

七、将下列句子排列成通顺的对话。(5分)

A. Good idea!

B. It’s twelve o’clock.

C. Would you like some fish ?

D. What time is it now ?

E. Ok. Let’s go. 

F. It’s time for lunch.


D

 

 

 

 

 

八、根据中文,翻译句子。(10分)

1. 这是杨玲的外套吗?是的,你猜对了。

   –Is this _______ coat ?  –Yes. You’re _______.

2. 这些是谁的球?它们是我弟弟的。

   –_______ _______ are these ?  –They are my brother’s.

3. 那个男人是谁? 他是我的爷爷。

   –_______ that man ?  –_______ my grandpa.

4. 你的手受伤了,怎么办?

–Your hand_______.  –_______the matter ?

5. 我不会做蛋糕。再试一次。

–I can’t make_______. –_______ again.

九、根据上下文首字母提示, 完成句子。(4分)

It’s S_______ today. We don’t have any lessons. My friends and I will go to a party at f_______ in the a_______. Look! Helen’s dress is so beautiful and Mike’s shirt is t_______ big. I guess it is his father’s. Su Hai and Su Yang have two big caps.They are all very happy. 

十、阅读短文,选择正确的答案。(5分)

Hello. I’m Xu Wei. This is my sister, Xu Yi. And this is my brother, Xu Feng. This

is my bedroom. Look, that is my new dress on the bed. I like it very much. My shorts 

are on the chair. My jeans are on the chair, too. That sweater isn’t my sweater. It’s my

sister’s. She’s Xu Yi. The sweater is beautiful. I’d like one. 

(    )1. My name is _______.

A. Xu Yi     B. Xu Wei     C. Xu Feng

(    )2. The dress is _______.

A. Xu Yi’s     B. Xu Wei’s       C. Xu Feng’s

(    )3. The jeans are on the _______.

A. desk       B. chair       C. table

(    )4. The sweater is _______.

A. Xu Yi’s     B. Xu Wei’s       C. Xu Feng’s

(    )5. I’d like _______.

A. a dress     B. shorts      C. a sweater


译林版四年级英语下册第六单元试卷听力及答案

听力材料:

一、听录音,选出你所听到的单词或短语。

1. pig    2. try    3. coat    4. too    5. skirt    6. move    7. hurt     8. whose    9. short   10. fun

二、听录音连线。

 1. It’s very hot. These are your shorts.                   2. Whose shirt is this ?  It’s my uncle’s.

 3. It’s seven o’clock.  Let’s go to the party.              4. The boy is very cold.  Here’s a sweater for him.

 5. Do they have lunch ?  Yes. They’re eating some fish.

三、听录音,选出正确的答句。

1. Look at my new gloves.             2. Let’s go to the party.                      3. Whose shirt is this?

4. What’s the matter ?                 5. What are those ?

四、听录音,将对话补充完整。

1. A: It’s a ___cold___ day.  B: Here’s a __coat___ for you.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

A: Thank you. But it’s ___too___ ___big___.    B: Oh, it’s my __father’s____.

2. A: __Whose__ _sweaters__ are these ?        B: _ They’re__ __my___ __cousin’s__.


听力答案:

一、1. C  2. A  3. B    4. C  5. B  6. C  7. C   8. B  9. A  10. C

二、1b    2a    3d    4c    5e

三、1. B   2. C   3. C   4. B   5. A

四、1. cold, coat, too, big, father’s          2. Whose, sweaters, They’re, my, cousin’s


书面答案:

一、选择每行中一个与其他不同类的单词

1.C     2. A     3.B     4.D    5.B

二、英汉互译。

1. by the river    2. 许多漂亮的连衣裙   3. What’s the matter ? 4. 看我们的绿色的毛衣    5. so small

6. 去参加派对  7. listen to some Chinese  8. 在吃鱼前       9. your father’s gloves    10. 我想是。

三、单项选择题。

1. B   2. C  3. A   4. B   5. C   6. A   7. B   8. A   9. C   10.B

四、连词成句。

1. I can see some coats over there.   2. Let us go to the party this evening.       3. These shorts are too short.

4. I would like a new jacket.        5. How many shirts do you have ?

五、搭配题。

1—10:G D J F H B C A E I

六、用所给单词的适当形式填空。

1. us    2. His    3. have    4. don’t like     5. Helen’s, mother’s

七、将下列句子排列成通顺的对话。

D B F E C A

八、根据中文,翻译句子。

1. Yang Ling’s, right    2. Whose, balls    3. Who’s, He’s      4. hurts, What’s    5. cakes, Try

九、根据上下文首字母提示, 完成句子。

Saturday/Sunday, five, afternoon, too 

十、阅读短文,选择正确的答案。

1. B     2. B     3. B     4. A     5. C


上一篇:小学六年级数学下册《数与代数》测试题
下一篇:2014年新人教版小学四年级英语下册第五单元测试题

城市学校网网版权与免责声明:

1、凡本网来源注明“城市学校网”的所有作品,版权均属于城市学校网,未经本网授权不得转载、摘编或利用其它方式使用上述作品。已经本网授权使用作品的,应在授权范围内使用,并注明“来源:城市学校网”。违反上述声明者,城市学校网将追究其相关法律责任。
2、凡本网注明“来源:XXX(非城市学校网)”的作品,均转载自其它媒体,转载目的在于传递更多信息,并不代表本网赞同其观点和对其真实性负责。本网转载其他媒体之稿件,意在为公众提供免费服务。如稿件版权单位或个人不想在本网发布,可与本网联系,本网视情况可立即将其撤除。
3、如因作品内容、版权和其它问题需要同本网联系的,请在30日内进行。QQ:1191060874
关于我们 | 市场合作 | 建议反馈 | 站点地图 | 联系我们 | 免责声明
深圳幼儿园 | 深圳小学 | 深圳中学 | 深圳大学 | 深圳培训 | 咨询 | 问题 | 讨论 | 百科 | 小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 英语作文 | 试卷 | 看书 | 招聘 | 教案 | 课本 | 课堂 | 听力

技术支持:www.szxuexiao.com 最佳浏览分辨率:1024*768、IE6以上 声明:本站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载或引用的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除!